AT - ATENCIÓ TELEFÓNICA

Disposi d'una recepcionista que atengui totes les seves trucades entrants de forma personalitzada i que actuï d'acord amb les seves instruccions. Un filtre que li eviti interrupcions en el seu treball. Per 26 €/mes.

  • Número de telèfon exclusiu.
  • Desviament del seu telèfon personal a l'assignat.
  • Contestació de trucades personalitzades bàsiques en el seu nom . Atenció: Empresa, telefon, nom,dia i hora. (Català/Castellà/English)
  • Transferència de trucades a un número fix nacional determinat y/o notificació de  altres tipus de missatges  via eMail o WhatsApp.
  • Informe mensual detallat de les trucades ateses.
  • Inclou fins a 50 trucades/mes. (cost addicional 0.60 €/trucada)

 

Atención Telefónica Personalizada de llamadas

atencion telefónica personalizada de llamadas

atención telefonica personalizada de llamadas

 

 

 

 

 

 

 

Atenció telefònica personalitzada millora la imatge de la seva empresa.

Disposi d'un servei profesional d'atenció telefònica que respondrà a les seves trucades amb el nom de la seva empresa. Aquest servei li ajudarà quan vostè ho necesiti, i crei oportú que una persona atengui les seves trucades: Treball, reunions, viatges, vacances, personal......

Fidem pot proporcionar-li un número de telèfon d' ús personal i exclusiu de la seva empresa, que podrá usar com a propi o bè al que desviar el seu número telefònic quan vostè ho consideri.

Atendrem personalment les trucades responent amb el seu nom comercial.

Transferirem les seves trucades segons les seves instruccions: Desviament al seu número personal, notificació de missatges telefònics via email o vía whatsApp.

Horari d'atenció: De dilluns a divendres de 08.30 a 19.00 hores.

 

Informi's de tots els serveis que oferim a:

  TARIFES SERVEIS